گلاب دو آتیشه و معمولی

تفاوت گلاب دو آتیشه و معمولی

همه می دانیم گلاب دو آتیشه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و همچنین دارای اسانس و غلظت بسیار زیادی نیز می‌باشد.اما تفاوت گلاب دو آتیشه و معمولی در روش تولید آنها است.

برای تولید گلاب معمولی، گل‌برگ های گل محمدی را با آب تقطیر می‌کنند تا گلاب تولید شود.

اما در تولید گلاب دوآتشه دو مرحله تقطیر وجود دارد،  که اولین مرتبه گل را با آب تقطیر کرده وگلاب بدست آمده را در مرحله دوم به جای آب با گلاب تقطیر می‌نمایند.

گلاب دو آتشه خواص درمانی شگفت‌ انگیزی دارد در طب سنتی به گلاب دو آتیشه درمانگر انواع بیماری می‌گویند. یکی از مهم ترین خواص گلاب آرامش بخش بودن آن است.

<yoastmark class=

خواص گلاب دو آتیشه

تفاوت گلاب دو آتیشه و معمولی در خواص یکسان است و برای جلوگیری از بی خوابی بسیار موثر است. رایحه ی آن برای مغز و قلب بسیار مفید، آرام بخش و تسکین دهنده است.

طعم گلاب دو آتیشه مورد پسند ذائقه و گوارا بوده، اشتها را که معمولاً در هنگام بروز نگرانی و غم مختل می شود،  تحریک می نماید.

جهت تقویت توان و قوای بدن موثر و باعث تجدید انرژی در بدن می شود. مصرف گلاب برای تقویت لثه نیز توصیه می شود. حتی برای بهبود آفت دهان موثر می باشد.

گلاب به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارد به پاکسازی منافذ پوست کمک می کند و مانع از بروز جوش های چرکی، آکنه و دانه های سرسیاه روی پوست می شود.

گلاب برای مجاری هوایی و ریه ها نیز مفید است. نرم کننده مجاری هوایی و گلو و حلق است.

ماسک کردن گلاب روی پوست  موجب می شود تا به مرور پوست طراوت و نشاط خود را به دست آورد.

تولید سنتی گلاب برخلاف تولید صنعتی که با استفاده از دیگ های صنعتی صورت می گیرد، فاقد اسانس گیر می باشد.

در واقع در تولید سنتی اسانس گلاب از آن جدا نمی شود و بنابراین کیفیت گلاب نسبت به تولید صنعتی و نیمه صنعتی بالاتر خواهد بود.

موارد منع مصرف گلاب دو آتیشه

افرادی که دچار اسهال هستند و یا زخم گوارشی و نفخ شدید دارند، همچنین کسانی که دچار هموروئید یا بواسیر می باشند بهتر است از گلاب دو آتیشه استفاده نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up